Златен пясък, прозрачна вода ... какво му трябва на човек


Едва ли има човек, който да не мечтае за лазурно небе, лек тропичен бриз, копринен пясък, наелектризиращи вълни…

Това са част от мечтите и на богатите. Мечти, които дойде ли лятото - превръщат в реалност. Ето 5 луксозни плажни курорта, които всеки би искал да посети.

Banyan Tree Spa Sanctuary, Тайланд

Тук ви очакват 12 луксозни вили със собствени басейни. Можете да се отдадете на релаксиращи спа процедури, да се потопите в местната култура и да обогатите житейския си опит.

The Ocean Club, Бахами

Този курорт е построен по протежението на 8-километрово природно чудо. През годините много прочути хора са отсядали в него. 

Можете с часове да се разхождате по каменни пътеки, добре структурирани градини и по плажната ивица. Превъзходно място за романтична среща.

Atlantis The Palm, Дубай

Този хотел има какво да предложи на всеки. Децата ще се радват на плуване с делфини и тюлени, докато вие вкусвате храна, приготвена от професионални готвачи.

Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, Франция

Този курорт е бил притегателна точка за много известни хора – сред тях са Елизабет Тейлър, Пабло Пикасо и Чарли Чаплин. През годините Уинстън Чърчил също му се е наслаждавал.

Wakaya Club & Spa, Фиджи

Какво по-вълнуващо от курорт, който се намира на частен остров? Този предлага 10 уединени апартамента и 2 луксозни вили. Цената на нощувка започва от 1800 долара и стига до 10 000 долара.