Плюшено мече за 1000 лева?


Плюшените мечета са любими на децата, но до къде може да стигне един родител, за да даде най-добрите играчки на децата си?

Нека да си признаем, че 1000 лева е твърде много за едно кафяво мече! Но, въпреки това то е факт и е на пазара. Известният немски производител на играчки Steiff е направил това симпатично създание и е решил да го пусне в продажба, пък кой ще го купи си е негова работа. Изглежда пазар има. Мечето се продава онлайн в британския магазин "Хародс", а поръчката с доставката му до България излиза около 1100 лева.

Какво получавате за тези пари?

Кафявото мече е високо 60 см. и според производителите освен като играчка, може да служи чудесно и за вашия домашен интериор. Разбира се защо да не си го сложите в хола, щом е на цената на една секция например.

Изработено е от луксозна алпака и е пълно с много мека материя, която го прави неустоимо на гушкане. Освен това може да се пере. Играчката има симпатична муцунка и блестящи очички. А в ухото му е инсталирано специално златно копче, което доказва неговата автентичност на оригинален продукт.