Ретро уикенд в Бургас


От 2 до 4 юли ще имаме възможност да си припомним любими музикални хитове и ритми, ретро мода, мотоциклети и автомобили. Ако обичате сантименталните завръщания, този тематичен уикенд е за вас. Програмата е изключително богата, а локациите разнообразни, подходящи за различни вкусове.

Уникален по рода си Мерцедес S SK ще могат да видят бургазлии и гостите на града  по време на четиринадесетото издание на Ретропарада за класически автомобили. Изложението се открива на 3 юли от 10:00 часа на алеите пред Експо център „Флора“ в Приморски парк Бургас.

Автомобилната легенда Mercedes-Benz SSK, родена между двете войни е сред най-прочутите митове в автомобилната история, с величествен седемлитров мотор и огромен компресор прави своя дебют преди повече от 90 години.Общо над 200 модела автомобили и мотоциклети ще бъдат представени на

В ретропарада ще се включат колекционери от клубове в цяла България и Сърбия.

Много приятни емоции ви очакват по време на Ретро уикенда в Metalhead Brewery в Парк “Минерални бани“.

В събота остров Света Анастасия ви кани на концерт на квартет „ ГеоМарЧаЛо“, а в неделя вечер почитателите на театъра ще могат да гледат спектакъла „Операцията” в Летен театър.

Не пропускайте в петък и събота Международния танцов фестивал „Зората на танца” пак в Летния театър. В програмата са включени български народни танци, латино и бални танци, танци на народите и дори акробатични танци, балет, мажоретни състави.

Вижте цялата програма на Ретро уикенда тук