Джиджи Хадид е лице на новата кампания на Chanel


Бременната Джиджи Хадид е рекламното лице на есенната рекламна кампания на Chanel. Това обяви самата тя в профила си в "Инстаграм", показвайки снимка от фотосесията за френската модна къща.

"Още от декември насам нямам търпение да споделя тази моя сбъдната мечта", съобщи за феновете си американския модел, която е бременна с първото си дете от приятеля си Зейн Малик.

Снимките за кампанията са дело на фотографката Мелъди МакДаниел. Джиджи позира до голямо огледало, облечена с овърсайз яке с флорални мотиви и огромен брой аксесоари на Chanel - обеци, колани, колиета и разбира се неизменната кокетна чантичка на модния бранд.

Манекенката бе една от любимките на покойния дизайнер на Chanel Карл Лагерфелд и очевидно се ползва със същите симпатии и при неговата наследничка Вирджини Виард.

От появата си на модния подиум, Джиджи Хадид не е пропускала участие в ревю на модната къща на Коко Шанел.

Миналата година Джиджи хладнокръвно изведе от подиума досадна блогърка, която се опита да прекъсне едно от дефилетета на Chanel, като се качи на подиума и започна да се разхожда рамо до рамо с моделите.

Манекенката без капка притеснение отиде до нея, хвана я за лакътя и я разходи до изхода на сцената с нетърпящо възражение изражение на лицето.