Очаквани звездни бебета 2019


През новата година няколко световноизвестни звездни двойки ги очакват безсънни нощи. Ето в кои семейства през 2019 г. ще се роди бебе:

Меган

Без съмнение най-много хора са в очакване на кралското бебе, плод на любовта между принц Хари и Меган Маркъл. През октомври 2018 година от двореца Кинсингтън официално обяви, че младото семейство очаква първородното си дете през пролетта. В месеците на очакване, също като при Уйлям и Катрин, започнаха залагания за името на кралското бебе. За момче най-коментираното име е Филип, а за момиче - Даяна.

Ким Кание бебе момче сурогана майка

Друго чакано пролетно бебе е това в семейството на Ким Кардашиян и съпругът й - рапърът Кание Уест. Четвъртото им дете трябва да се роди през месец май. То ще бъде износено от сурогатна майка, също като дъщеря им Чикаго. Прибягването до сурогатната майка не е прищявка на риалити звездата. След раждането на второто й дете лекарите я предупредиха за сериозна опасност за здравето й ако забременее отново.

Трето дете ще проплаче в семейството на актрисата и певица Джесика Симпсън. Актрисата, която е на 38 години, вече има 6-годишна дъщеря Максуел и 5-годишен син Ейс от съпруга си Ерик Джонсън. Новината за бременността й дойде няколко месеца, след като звездата заяви, че не планира да има трето дете. Джесика Симпсън съобщи за очакваното радостно събитие със снимка в Инстаграм, на която е с двете си деца, заобиколени от розови балони.

51-годишният френски секссимвол Венсан Касел и 30 години по-младата му съпруга модела Тина Кунаки ще станат родители. Това ще бъде третото дете за Касел, който има две момичета от брака си с Моника Белучи.