Брад Пит не плащал редовно издръжката на децата си


Холивудската звезда Анджелина Джоли е завела молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде задължен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца.

„Той [Пит] е задължен да плаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща достатъчно средства за възпитанието на децата“, се казва в молбата, изготвената от адвокат Саманта Блей Дежан.

“В продължение на година и половина Пит е изпълнявал нередовно неформалното споразумение за разходите по децата. С оглед на даденото обстоятелство, Анджелина Джоли подава искане за издаване на съдебна заповед за обезпечаване разходите за децата“, пише още в документа.

Не става ясно каква точно сума разчита да получи Джоли.

Представители на Брад Пит обаче са заявили за американската телевизия, че той безукорно изпълнява всички поети ангажименти.

Анджелина

Холивудските звезди Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха заедно 10 години, но сключиха брак едва през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени.