Разходка из луксозната къща на Кайли Дженър


Домът на Кайли Дженър е истинско въплъщение на живота и на млада мултимилионерка, свикнала на разкош и лукс. Риалити звездата и собственик на Kylie Cosmetics отваря вратите на къщата си за списание Аrchitectural Digest.

Всъщност това е един от многото имоти, които притежава 21-годишната Дженър. Къщата се намира в луксозния район на Лос Анджелис "Хидън Хилс".

Интериорът е в преобладаващо розово - любимият цвят на Кайли

Много от мебелите са правени по поръчка, като например столовете на масата в една от трапезариите - всеки от тях е в различен цвят, който съответства на някои от нюансите на червилата от любимата колекция на звездата.

"Обичам розовото, затова още когато водихме разговори как да изгледа дома ми, аз настоях този цвят да бъде водещ в интериора", споделя тя.

Едно от най-впечатляващите неща в къщата безспорно е окачената люлка в дневната. Тя от колекцията на Emilio Pucci, а цената й възлиза на 50 хиляди долара.

Самата Кайли споделя, че когато ремонтирала дома си, разбрала, че чака дете. Това наложило спешна промяна в плана и разпределяне на пространството за детска стая и зона за игра. Истината обаче била, че сега малката Сторми е превзела цялата къща и това се вижда на снимките. Нейните играчки обаче не са като на обикновените деца - тя има няколко мини луксозни автомобила сред които Bentley и Lamborgini. Куклите пък са Fendi...