Лампи от хималайска сол в дома - здраве и уют


Рядко се намират неща за дома, които да са едновременно красиви, да създават уют, но и да са полезни за здравето. При това на напълно достъпна цена.

Е, приятно ни е да ви представим лампите от хималайска сол - те ще донесат неповторима топла атмосфера във всяко помещение, като в същото време ще подобрят качеството на въздуха.

Но, как става това?

Познати като "Витамини на въздуха", лампите от хималайска сол са най-добрият природен йонизатор. Те ще наситят дома ви със здравословни отрицателни йони, което от своя страна повишава имунитета, подобрява съня и облекчава пристъпите на мигрена.

Хималайската лампа свързва негативните йони с излишните положителни йони. Когато се затопля, тя абсорбира влагата и кристалът е влажен на повърхността. Така се изгражда йонно поле.

С помощта на лампата, положително заредената атмосфера на една стая може да се неутрализира. В допълнение към това, цветовете на хималайските солни кристали имат лечебен ефект.

Природата постоянно създава отрицателни йони за борба със замърсяването на въздуха. Затова й въздухът е толкова освежаващ винаги след буря - светкавиците произвеждат висока концентрация на отрицателни йони, който пречистват въздуха и го правят свеж.

Водопадите също произвежда отрицателни йони, такива в огромни количества има и в чистия въздух на морския бряг благодарение на постоянното движение на водата при приливите и отливите. Така, че не е никак случайно, че се чувстваме добре на подобни места.

Така, че ако още нямате хималайска лампа, надяваме се този материал да ви е убедил от нейната необходимост във всеки дом.