250 млн.долара за най-скъпия имот в света


250 млн. долара. Кратко, точно и ясно. И се продава. Това е най-скъпата къща в света, официално обявена за такава от сп."Forbes".

Имотът е разположен върху 3500 квадратни метра в един от най-скъпарските райони на Ел Ей - Бел Еър.

Къщата има впечатляващото количество от 21 бани!

Два основни апаратамента и 10 други по-малки, както и три гурме кухни. Имотът разполага с огромен, наистина огромен кът за отдих - фитнес, спа, гигантска тераса със стъклен басейн.

Ако ви омръзне да играете боулинг или да гледате филми в киносалона може да приседнете в някой от шестте бара на къщата. Или да си отворите бутлка шампаско от собствената винарна. Разбира се на покрива има впечатляваща по размерите си площадка за хеликоптери, а в подземието гараж с луксозни возила.

Най-скъпият имот е построен за 4 години

В изграждането му са участвали над 300 души. Всичко е направено с най-скъпите материали, екзотични камъни и най-новите технологии.

Къщата е направена изцяло с инвестиционна цел и продажба от имотния магнат Брус Маковски, който има и предишен опит в изграждането на подобни имоти.

"В света има все повече милиардери и те се нуждаят от домове, които да говорят сами по себе си за големия им успех", обяснява бизнес начинанието си Маковски.