Уил Смит скочи от хеликоптер над Гранд Каньон - ВИДЕО


Уил Смит отбеляза доста екстремно своя 50-ти юбилей. Актьорът скочи с бънджи от хеликоптер не къде да е, а над Гранд Каньон.

Всичко бе предавано на лайф стрийм в YouTube. След близо час тестове и подготовка, Смит се хвърли с усмивка, изпращайки целувки и крещейки "Господи, прекрасно е!".

Предисторията

Уил Смит отдавна планирал скока, като част от преодоляване на личните си страхове. Преди време актьора посетил семейно Гранд Каньон, но не могъл да се наслади на прекрасното място, просто защото много се страхувал.

"Всичките ми братя и сестри отидоха до ръба на скалите. Аз обаче не посмях. Страхът ме скова, страхът ме спря да видя красотата", сподели той.

Актьорът разказа още, че като дете се страхувал изключително много от своя баща, който бил строг военен. Чувството на страх се насадило за дълго в него. "Отне ми цял един живот да преборя страхливото малко момче в мен", не крие проблемите си Уил Смит.

За опасния бънджи скок той получил подкрепата на своята съпруга Джейда Пинкет-Смит и децата си. Цялото семейство на актьора е присъствало на екстремното му преживяване в Гранд Каньон.

Вижте го и вие във видеото: