Кристина Агилера отново на сцената


След десетилетие без турнета Кристина Агилера се завръща. Певицата се завръща на сцената да нейното турне „Liberation” (Освобождаване), но иска да си вземе малко време от турнето, за да го прекара с двете си деца едно момче едно момиче.

Говорейки пред тълпата по-време на нейно участие във Флорида тя каза, „да бъда майка е нещо важно за мен и аз съм една много практична майка. Никога не съм искала да се чувстват така сякаш живеят в моята сянка и те не са важни. Не искам да бъда този тип майка, за това си взех малко почивни дни за тях. Но мама има нужда да се върне към това, което трябва да прави”, каза още Агилера.

И синът ѝ Макс може някой ден да застане до майка си на сцената.

Говорейки за неговия „невероятен глас”,тя сподели, „Самър и аз се придържаме към нашите "Дисни" песни, но моят син Макс всъщност има невероятен глас. Той не го показва често, но когато го хванах вчера да пее се справяше перфектно. Той определено има талант и ако иска може да направи нещо с него”, казва още тя.

Певицата споделя още, че дъщеря ѝ не е голям фен на пеенето ѝ.

„Когато аз се разпявам тя идва и тропа по вратата и ми казва „Ти притесняваш прасето Пепа.” Невероятно е ... Последния път, когато бях на турне бях бременна със сина си. В определен трябваше да се спре с турнетата по здравословни причини. Има определена точка, след която трябва да спреш. Но е време да се върна там, където сме се събрали. ”