Щастлива вест! Меган Маркъл е бременна


Принц Хари и Меган Маркъл очакват бебе през пролетта на 2019 г., обявиха официално от двореца Кенсингтън.

Хари и Меган оценяват цялата подкрепа, която са получили от хората по света за сватбата им през май, и са щастливи, че могат да споделят хубавата новина, се казва още в съобщението на Кенсингтън.

Спекулации, че херцогинята е бременна се появиха още в деня на сватбата на принцеса Юджини, тъй като Меган се появи на церемонията облечена в елегантно широко палто.

Медиите цитират изявление на майката на Маркъл – Дория Рагланд, която казва, че е „много щастлива от прекрасната новина“ и няма търпение да посрещне първото си внуче.

В същото време източници от двореца разкриват, че Меган и Хари са съобщили голямата новина на кралицата именно на сватбата на принцеса Юджини.

Бебето на Меган и Хари ще бъде седмо в линията на наследяване на короната във Великобритания.

Новината бе обявена в началото на първата кралска обиколка на двойката в Австралия.

Двамата пристигнаха в Сидни хванати за ръце и бяха посрещнати от куп журналисти и охрана на летището. В Сидни Хари и Меган ще бъдат приети от генерал-губернатора Питър Косгро.

Меган и Хари ще се запознаят с две коали, които ще могат да погалят. В Сидни знатната двойка ще присъства и на игрите, в които участници са ранени военни от целия свят. Тази спортна проява бе лансирана именно с приноса на принц Хари. После двойката ще има среща с премиера на Австралия Скот Морисън.

Меган и Хари ще посетят Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия по време на това пътуване. То ще продължи 16 дни. Двойката ще бъде придружаван от свита от десетина души и от много журналисти, които ще следят всеки жест и действие на 37-годишната Меган.