Поредна звездна раздяла?


Звездната двойка Коул Спраус и Лили Рейнхарт, чиято химия се пренесе от екрана в реалния живот, се е разделила, казват близки.

Двамата пазят връзката си в тайна от самото начало. Фенове търсеха знаци, че актьорите, които си партнират на екрана в сериала „Ривърдейл”, са двойка и в реалния живот. Двамата все пак разкриха любовта си, когато започнаха да се появява на червените килими и да публикуват снимки с интимни послания в социалните мрежи.

Лили Райнхарт не се чувства комфортно да споделя за личния си живот пред медиите.

„Няма да ви разкажа моята любовна история. Не смятам, че сега е правилният момент, а може и никога да не настъпи”, казва актрисата в интервю.

И макар това да не е първият път, когато се разпространяват слухове за раздялата на звездите, сега колегата им от сериал „Ривърдейл” Скийт Улрих почти потвърди новината.

По време на видеовръзка в Инстаграм актьорът, заедно със своята приятелка, отговаряше на въпроси на фенове. При въпрос за Спраус и Рейнхарт, Улрих отговори: „Двамата бяха много сладка двойка”. Акцентирането върху думата „бяха” накара феновете да предположат, че двойката се е разделила.

Говори се, че двамата не са заедно от април. Дори се заговори, че Коул е изневерил на приятелката си с модела Кая Гербер. 

Снимките за различни филми заемат голяма част от графика на двамата актьори. Може би точно липсата на време е причина за евентуалната им раздяла.