Готови ли са Майли Сайръс и Коди Симпсън за сватба?


Майли Сайръс и бившият й съпруг Лиъм Хемсуърт шокираха феновете миналия август, когато обявиха, че се разделят. Двойката има дълга история заедно. Въпреки това бракът им продължи само около осем месеца.

Певицата изглежда бързо преодоля любимия си, защото скоро след развода, започна да се среща с 23-годишния певец Коди Симпсън. Оттогава насам двамата са неразделни, а карантината заздрави връзката им още повече, карайки феновете да се зачудят: Готови ли са Майли и Коди вече за брак?

Двойката е заедно от октомври 2019 година. Двамата изпълнители обаче се познават отдавна. Преди години Коди Симпсън каза в интервю, че двамата с Майли са добри приятели. „Майли е един от най-добрите ми приятели. Тя ми помага много – като например как да избягам от детството си и да започна да съзрявам”.

 

Малко след като започват да се срещат, певецът споделя, че са се „намерили отново”. Сега вече са надраснали купоните и са се отдали изцяло на работата си.

Симпсън определя връзката си със Сайръс като „здравословна” и „добра”.

Двойката не крие любовта си. Откакто са заедно, Майли и Коди споделят общи снимки в социалните мрежи и дори си направиха еднакви татуировки. Няма съмнение, че двамата са луди един за друг. Изглежда обаче, че двойката не е готова все още за брак.

„Майли все още не е решила какво да прави в бъдеще, но определено е отворена към идеята за брак отново в някакъв момент“, казва източник пред Hollywood Life и добавя, че в момента Сайръс „просто се наслаждава на връзката си с Коди такава, каквато е”.

През април Симпсън също коментира въпроса за женитбата, като заяви, че засега това не влиза в плановете му.

Вярвам в брака, но не съм го обмислял все още. Твърде млад съм за това, ако трябва да бъда честен. Засега предпочитам да съм обграден от позитивни жени, които ме вдъхновяват и ме учат на нови неща всеки ден”, казва звездата в интервю.

Много фенове са против новата връзка на Майли

Майли и Коди постоянно показват колко са щастливи в компанията на другия в социалните си мрежи. Някои фенове обаче все още се съмняват в искреността на връзката им. Сайръс беше обвинена, че използва приятеля си, за да преживее предишната си раздяла. Други пък смятат, че певицата преминава през „кризата на средната възраст”.

Разбира се, Майли Сайръс все пак държи голяма част от личния си живот настрана от публичната сцена, затова и феновете й прибързват в своите заключения.

Относно сватбата – изглежда, че само времето ще покаже дали младите влюбени ще кажат заветното „Да!”.