Петте най-добри кафе машини за изминалата година


Обичате да пиете кафе в къщи, но никога не може да попаднете на най-добрата машина, която хем да е на достъпна цена, хем да прави кафето, което искате. Предлагаме ви пет различни вида машини, които са най-добри в своя клас и са напълно достъпни за джоба на всяко средно домакинство.

Независимо дали харесвате еспресо или сте фенове на стария класически стил на филтрирано кафе - ето петте най-добри и продавани машини за 2017-та година. Всяка една от тях може да бъде закупена и доставена до България през Amazone.

Cuisinart Grind and Brew Automacic coffee Mahcine

 

Това е най-продаваната кафе машина във Великобритания за 2017-та. Струва 100 британски лири, но към момента е напълно изчерпана от пазара. В нея има вградена мелачка, която смила кафето точно до консистенцията, която е необходима за тази машина. Стъклената кана има леко подгряване, което пази кафето топло и свежо.

Има четири филтъра - два с въглен и два метални. Според вашия вкус може да персонализирате какво кафе да ви прави машината - с по-силен или по-слаб вкус.

Black & Decker DCM18S coffee maker

 

Ако сутрин нямате време да пиете кафето си в къщи, но и не искате да си купувате от някое кафене, тази машина е идеална за вас. Каната й де факто представлява чаша - термос, който има дръжка и може да си вземете с вас на разходка или на работа. Самата машина е доста компактна и спестява място в кухнята. Идеална опция ако обичате да пътувате с любимата си кафе машина. Цената й е също около 100 лири.

Keurig Classic Series K50 Black Beverage Brewer

 

Прекрасна кафе машина за онези, които могат да отделят около 300-400 лева. Производителят гаранитра абсолютно безшумно правене на кафе. Машината прави само по 1 кафе на зареждане, като може да си избирате между 3 различни варианта на интензивност и размер.

Cheme 10-Cup Coffee Maker with Glass Handle

На цена от около 80 лева, този уред за кафе е изобретение на Технологичния институт в Илиноис и всъщност е далеч от машина. Всъщност погледнато от страни е доста ретро - в специален филтър в стъклената кана се слага кафето, а върху него се излива водата. Каната е изработена от боросиликатно стъкло, което не абсорбира миризми и химикали. Веднъж направено кафето, то може да бъде съхранявано за дълго в хладилник. След като бъде отново затоплено, то не променя по никакъв начин вкусовите си качества.

Ninja Coffee Bar Auto-IQ Brewer with Thermal carafe

Казват, че няма нещо, което тази кафе машина да не може да прави. На цена от около 150 лева, тя е еднакво добра в приготвянето на горещо и ледено кафе. Като може да го пази топло или студено, според вашия вкус. Има система и за чай, загряване на мляко и пяна и разбира се може да прави нежно капучино.