Как зодиите приемат смяната на часовника?


Овен

Добре че повечето представители на тази зодия са у дома и работят оттам, в противен случай ще закъснеят за работа. Покрай множеството отговорности, Овенът често забравя подобни промени и се успива. Дори и да е разсеян заради нещо друго, той ще се извини със смяната на времето.

Телец

„Оф, пак ли?“ ще си каже Телецът. Всички от тази зодия мразят промените – било то големи или малки. Телците обичат да си поспиват и един час сън по-малко ще се отрази на настроението им. Въпреки това, те ще подходят отговорно и ще станат навреме, ако имат среща или са поели някакъв ангажимент. Просто няколко дни след смяната ще са по-кисели и неразговорливи.

Близнаци

Те приемат смяната на времето положително. Тъй като са много активни, те оценяват това, че денят ще стане по-дълъг. Дори и да си стоят у дома, Близнаците ще имат достатъчно време за работа, хобита, както и разговори с любимите хора. Все пак, въртенето на стрелките може да ги направи по-странни и свръхчувствителни.

Рак

Раците са от онези, които ще мрънкат доста заради смяната на времето. Те мразят да стават рано и докато свикнат, ще е трудно да се говори с тях сутрин, но постепенно ще свикнат. За сметка на това, в края на работния ден ще ги видите първи да си взимат чантичката, за да се забавляват с приятели. Е, сега ще им е по-трудно да го правят, но ще намерят начин, за да се отличат вкъщи.

Лъв

Родените под този знак обичат да става каквото искат, но в този случай просто трябва да се примирят с промените. А и все пак са от онези, които обожават да се излежават блажено. Дори и да станат по-рано, те ще си наваксат с дрямка следобед. От друга страна, ще използват възможността да се изтъкнат, че са свършили много повече неща за деня, откакто той е по-дълъг.

Дева

Дойде ли смяната на времето, Девите изпадат в пълна дезориентация. До преди това те са толкова подредени и организирани, но местенето на стрелките с час напред може да ги изкара извън нерви. Те закъсняват за срещи или ги отлагат, а с това провалят и голяма част от плановете си.

Везни

Може да се каже, че те са „в крак с времето“. Също като Телците, те не обичат да стават рано и всяка промяна им коства много усилия, но гледат да са подготвени. Промяната не може да повлияе негативно на Везните, които стават с усмивка на лице и са готови да се справят с предизвикателствата на деня.

Скорпион

Родените под този знак по принцип си закъсняват, а смяната на времето е просто поредният повод, с който да се оправдаят. При това, може да ви изгубят свободното време в напразни приказки. Все пак, те са отговорни хора и ще се извинят, ако са прекалили. Ако пък им отпадне важен ангажимент заради това, че някой друг е пропуснал да премести стрелките напред, ще бъдат безскрупулно честни по отношение на това какво мислят за него.

Стрелец

Вместо да се успят, Стрелците просто ще стигнат с час по-рано от останалите. Забързани в ежедневието, те често могат да направят грешката да променят часа погрешно. Тъй като пътешествията са в кръвта им, ще съжаляват, че не могат да използват по-дългия ден, за да обикалят из непознати места. Може да ви натякват колко прецакани са заради изолацията, но само ако ги подразните за това. Иначе ще мълчат и бързо ще забравят.

Козирог

Козирозите се адаптират бързо след смяната на времето. Причината е, че приемат безропотно всяка промяна. Те са предвидливи – навиват си часовника за ставане или просто не планират нищо спешно, за да се наспят. А и използват максимата, че неделя е време за почивка и работата няма да избяга.

Водолей

За тях времето е много ценно. Но тъй като разсеяността е едно от отрицателните им качества, не се учудвайте, ако са забравили, че стрелките се превъртат. От друга страна се отличават с оригиналност и веднага ще ви дадат идеи с какво да оползотворите по-дългия ден, макар и затворени у дома.

Риби

Дори и земята да спре да се върти, те ще разберат последни, защото живеят в свой собствен свят и са безразлични към случващото се около тях. Особено сега, по време на социална изолация, те може да слушат музика с часове и не им е нужно общуване с други. При това те никога не се притесняват, че ще се успят или закъснеят, а ги интересуват по-възвишени неща. Смяната на времето може да ги направи по-меланхолични от обичайното.

Източник: Tialoto.bg