Кайли Дженър забременяла в седмицата, в която срещнала Травис Скот


Най-младата милиардерка в света Кайли Дженър е забременяла от Травис Скот още в седмицата, в която двамата се срещнали и се влюбили. Това става ясно от признание на риалити звездата пред списание "GQ".

Младата двойка е на корицата на изданието, пред което споделя за своите най-съкровени моменти. Това е и първия път, в който Кайли и рапъра разкриват детайли от съвместния си живот. Двамата се влюбили по време на фестивала "Коачела" миналия април и от тогава са неразделни. По-интересното е, че Дженър се е разделила буквално преди дни с бившия си приятел Тайга, също рап изпълнител.

По това време 25-годишния Травис бил на турне и без да му мисли много, по-малката сестра на Ким Кардашиян тръгнала с него.

"Цялото ми семейство знае, че правя, това което искам. Цял живот съм така, не давам отчет на никой", отсича Кайли, запитана какво е казала на майка си за изненадващата си авантюра.

Светските медии зад Океана обаче изчислиха, че за да е родена на 1 февруари тази година, дъщеричката им Сторми трябва да е зачената още при запознанството на двойката. Дори и без тази информация, при появата на бебето Тайга е поискал тест за бащинство, тъй като имал съмнения, че детето може да е негово.

Кайли, която има близо 1 млрд. долара благодарение на козметичната си компания е най-богатата сестра от клана Кардашиян. Приходите й, натрупани само в рамките на две години надхвърлят дори общото състояние на цялото й семейство. Тя признава също така, че на Травис Скот не му е приятно цялото медийно внимание, което се върти около нея, "но, той е силен мъж, който може да се справи".

Тийн идолът Кайли скоро ще навърши 21 години, а преди седмица се появи и на корицата на списание "Форбс".