10-те най-добри коледни подаръци за домашните любимци


Независимо дали притежавате домашен любимец или Ваш близък е "луд" по котките и кучетата, не бива да пренебрегвате четириногите приятели на човека, когато дойде време за подаръци.

А ако нямате представа какъв подарък би бил подходящ, ето 10 идеи, които биха могли да ви помогнат:

четириногите
Снимка: Pinterest

1. Подсушаващо палто

Този подарък със сигурност ще се приеме добре от всеки собственик на куче, защото палтото е пригодено да подсушава мократа козина за минути.

Предлага се в различни цветове и размери, а и има опция всяка дреха да бъде персонализирана в израз на допълнително внимание.

 

четириногите
Снимка: Pinterest

2. Купичка за храна

Купичката за храна на домашния Ви любимец не бива да е скучна. Изберете стилна и красива купичка, която да подхожда както на характера на четириногото, така и на интериора Ви.

3. Кутия с лакомства

Изберете кутия с коледни мотиви от любимите лакомства на най-добрия Ви космат приятел. Ако не откриете подходяща, просто купете коледен чорап и го напълнете с вкусотии. Какъв по-добър подарък?

четириногите
Снимка: Pinterest

4.  Яке

Не само на нас, хората, ни е студено през зимата. Домашните любимци също обичат топлината, затова якето винаги е подходящо. Изберете стилна връхна дреха, с която животното буквално да "събере погледите".

5. Чанта за пътуване

Добра идея за по-малките четириноги е чанта, която собственикът може да носи на рамото си. По този начин не се налага непрекъснато да дърпате повода или да носите животното в ръце, когато се разхождате в мола, избирайки коледни подаръци на останалите членове на семейството.

четириногите
Снимка: Pinterest

6.  Нашийник

Персонализираният нашийник е прекрасен комплимент за животните. Изберете цвят, направете висулка с името и добавете допълнителна с формата на кокал или лакомство, а ако четириногото е от женски пол, може да изберете кокетен камък.

 

четириногите
Снимка: Pinterest

7. Луксозно легло

Ново меко легло от гъши пух или истинска вълна ще накара косматите да не искат да излизат от него. Макар и по-скъп, този подарък ще издържи във времето и колкото и да се опитва, любимецът Ви няма да успее да го съсипе поне няколко години.

Предлагат се в различни размери и цветове, които отново можете да съчетаете с интериора.

8. Коледен чорап

Всеки от членовете на семейството има коледен чорап, окачен на камината? Разбира се, че и животните трябва да имат, те са част от фамилията. Купете обикновен коледен чорап от магазина, избродирайте името на животинката и го напълнете с играчки.

четириногите
Снимка: Pinterest

9. Пуловер

Ако не откриете подходящо яке, заложете на пуловер. "Най-готините" любимци имат шикозен гардероб, също като своите собственици. Можете да изберете пуловер с коледни мотиви или обикновен, който да е удобен през цялата зима.

10. Безжична прахосмукачка

Този подарък по-скоро е за собствениците на домашни любимци. Вероятно мнозина биха Ви нападнали, ако им подарите прахосмукачка на Коледа, но за притежателите на космати четириноги, това е "улесняване на живота".

Вярно е, че тази алтернатива е доста скъпа, но все пак е ефективна и полезна, защото лесно събира падналата козина и има функция, която почиства петната от пода.