Идеи за Великденска украса


Точно както преди Коледа, така и преди Великден може да декорираме входната врата с цветен венец. В настоящия случай - от свежи цветя и изкуствени яйца.

Ако сме със сръчни ръце и с добро въображение, може да си го направим сами. Ако не - магазините изобилстват от подобни украси.

С аромат на пролет

Точно сега е времето на всички най-свежи и ароматни цветя. Лалета, минзухари, нарциси, фрезии, хризантеми - всички те са на достъпни цени и лесно могат да се превърнат в ефектна великденска декорация. Доброто настроение ни е гарантирано. Особено ако цветята са поставени в стъклена ваза, пълна не само с вода, но и с изкуствения яйца.

С внимание към детайла

Масата е тази притегателна точка в дома, около която често прекарваме най-много време. Все пак, празниците винаги се свързват и с обилно хранене. Но не трябва да забравяме да оставим и малко местенце за ефектна декорацияна нея.

Единият вариант е плетена кошница, пълна с изкуствена трева, малко яйца и няколко жълти пилета. С малко повече сръчност може да направим и подобие на гнездо с върбови или други клонки.

Ето и още идеи: