Скалата и Ким качиха снимки с децата си


Конкуренцията за вниманието на феновете е сериозна.

Инстраграм е пълен със снимки и известните вече се напреварват как да привличат вниманието. Някои от тях ревностно крият личния си живот, но други използват всяка възможност да покажат на феновете си всичко, което би ги заинтригувало. В борбата за лайкове се включват голи снимки, стари кадри, а какъв по-добър магнит за харесвания от снимки с безкрайно сладките им деца, показваща ги като любящи родители?

Дуейн Джонсън-Скалата е сред най-популярните актьори в социалните мрежи, като наскоро отпразнува 2 милиона последователи в Инстраграм. Той често показва дъщеричката си Джасмин, а стара снимка с нея вече събра над 3 милиона харесвания.

Това все още е далеч от случая, когато той сподели видео с друг член на семейството си - как празнуват рождения ден на майка му, което бе гледано от над 18 милиона в Инстаграм.

Ким Кардашиян Уест използва умело четирите си деца, които участват в изявите на известната си майка. Тя публикува фотосесия с дъщеричката си Чикаго Уест в рекламен пост за разширената си колекция домашни дрехи. Определено изглеждат меки и удобни и подходящи за прегръдки!