10 причини да се усамотите с любимия сред природата


Пътуването с половинката е крайният тест за съвместимост за нови двойки и е, общо взето, чудесен начин да научите повече за личността, силните страни и слабостите на партньора си.

Независимо дали сте в планината или сте се "загубили" в гората, ще получите перфектната възможност да прекарате време един с друг, далеч от ритъма на ежедневния живот.

Докато все още имате Wi-Fi връзка, препоръчваме да изоставите всяка технология, отдалечете от смартфоните си и потънете в ръцете на другия.


Ето 10 причини, поради които трябва да отидете на самотно пътуване с любимия си:

1. Получавате безметежно време, далеч от работа, странични проекти, фитнес, приятелства и всичко останало, което обикновено отнема от времето ви един за друг.

2.Избягайте от технологиите - да, дори и да има Wi-Fi. Изолирате се от входящата си поща и от социалните медии. Ако все пак се налага - поставете граници, увеличите времето, прекарано на открито, а за технологичния свят оставете по половин час сутрин и вечер в определено време.3. Отдайте се на дейности, които и двамата обичате в нова обстановка - защото няма нищо по-добро от споделянето на хобита и интереси, особено когато сте на едно ново вълнуващо място.

4. Опитайте нови преживявания - това ще ви позволи да създадете съвсем нови спомени, които само вие двамата споделяте.5. Открийте нови неща един за друг, както и силните страни и така и слабостите. Сред природата човек разкрива различни страни от себе си, незабележими в ежедневието на един мегаполис.

6. Работете в екип - това ще бъде полезно за връзката. Ако успеете да направите почивката си успешна, благодарение на усилията и на двамата, ще продължите да правите това и у дома.

7. Обичайте се в най-естественото си състояние. Къмпинг средата предразполага демонстриране на най-естественото поведение - такова каквото са го познавали хората преди индустриалната ера. Ако се харесвате така - какво има да криете? Вие и вашия партньр ще намерите най-истинската природна връзка помежду си.8. Отдайте се на ласки без ограничения. Тълкувайте това според вашите желания, но в средата на нищото, с малко или никакви съседи, ви се дадва възможност свободно да изразите обична си един към друг, без да се безпокоите за любопитни очи.

9. Насладете се на прости неща заедно - да четете книги един до друг, да играете игра на карти или просто да мълчите около топлия огън.10. Позволете си да се отпуснете и да се насладите един на друг - което е и крайната цел.