Злодеида вече месец е най-гледана в киносалоните у нас


Въпреки петте премиери от миналия уикенд, сред които и две български, "Господарка на злото 2" с Анджелина Джоли в главната роля продължава вече месец да е най-гледаният филм в българските киносалони.

Историята на двете съседни кралства - на хората и на горските обитатели, преплетена с любов, измяна, заговор, злост и доброта е гледана от вече 121 827 зрители и има 1 274 955 лева приходи. 

На втора позиция продължава да е "Семейство Адамс", създаден по героите на Чарлз Адамс от 1938 година. Триизмерната анимация за Гомес, Мортиша, Уенсди, Пъглсли, чичо Фестър и останалите герои е гледана от 30 468 зрители и има 308 330 лева приходи за десетте дни у нас.

Трето място е за първата българска премиера за миналия уикенд - "Доза щастие".

Историята на Весела Тотева, разказана в биографичната й книга, а изиграна на екран от дъщеря й - Валентина Каролева, е гледана от 9 906 зрители и има 94 391 лева от билетите им за първите три дни. На четвърто място е българският "Завръщане" на режисьора Ники Илиев. Филмът с Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Диляна Попова, Стефан Данаилов е гледан от вече 70 578 зрители и има 633 631 лева приходи за четирите седмици на екраните.