Шест основни правила по които всяка жена трябва да живее


Всички ние се опитваме да изживеем живота си възможно най-добре. Трудностите и разочарованията са чести "гости" в жизнения път. Не са неизвестни също така мъката и болката. Въпреки това не всичко е черно. Имайте предвид, че животът трябва да се живее с пълна пара, а за това е необходимо да се спазват следните шест правила.

1. Приемете миналото, така че то да не унищожава настоящето ви. Вашата увереност и постъпки определят бъдещето ви, а не миналото.

2. Категорично не трябва да ви тревожи какво другите мислят за вас. Важно е как вие самите се оценявате и какво самочувствие имате.

3. Времето лекува почти всичко. Болката е преходна. "Раните" не определят, те обясняват защо сме такива и каквито сме. Те са нашето предизвикателство и ни карат да бъдем по-силни.

4. Не сравнявайте вашия живот с живота на друга жена, защото не знаете нищо за нейния живот. Ако всички свои проблеми вземем и ги изхвърлим и се обърнем към проблемите на другите, ще искаме да си върнем обратно собствените проблеми.

5. Не мислете много, съвсем нормално е да не знаете всички отговори. Понякога няма отговор.

6. Смейте се, защото не носите на плещите си проблемите на целия свят. Смехът може да развесели и най-тъжния ви ден и да направи живота ви поносим.