Самотниците в зодиака, които ще открият своята любов през юни 2018 г.


Самотниците в зодиака, които ще открият своята любов през юни 2018 г.

Първият летен месец ще донесе нови запознанства и емоции, които ще помогнат на самотниците да намерят своята половинка. Кои имат най-голям шанс да открият щастието? И как да ги накарате да разтворят сърцата си?

Близнаци

Представителите на този въздушен знак рядко се привързват. Интересуват ги идеите, перспективите. Ако си харесвате самотник тъкмо от тази зодия, заинтригувайте го с интересен проект. Представете му като проект бъдещия ви съвместен живот.

Обяснете му, че човек не може да живее сам и подкрепете твърденията си с примери. Със сигурност този месец капризният Близнак ще ви чуе и дори ще е склонен да приеме тезата ви. Не е изключено дори да погледнат на вас с други очи. Според астролозите създадените през този месец съюзи ще бъдат дълги и хармонични.

Дева

Този месец Девата ще премине към действие. Тя няма да чака някой да я потърси, а сама ще покаже присъствието си дори ако трябва да се рискува. Този път рискът ще бъде оправдан, а запознанството ще бъде съдбовно.

Най-вероятно Девата ще се обърне към по-зрял партньор, защото ще търси стабилност в отношенията. За представителите на този зодиакален знак семейството е на първо място.

Скорпион

Скорпионът влиза във вихъра на емоциите, но това никак не е чудно. Скорпионите са склонни да влязат в любовно приключение, стига да са открили подходящия човек. Ще го дарят с обожание и много любов. Представителите на този знак обичат да експериментират и постоянно го правят: в леглото, в работата си, в творческите си начинания, възпитанието. Е, юни ще им предостави тъкмо тази възможност. Само не ги притискайте още на първата среща. Скорпионите не обичат да са зависими.

Риби

Приятна изненада очаква обаятелните Риби - романтично пътешествие. То дори няма да изглежда така в началото. Направено от колегите или приятели, Рибите ще приемат пътуване до непознато място. И именно там ще срещнат своята половинка. Макар че ухажването ще продължи доста дълго, то накрая може да се стигне и до сватба. Астролозите съветват Рибите да се освободят от страховете си и да се отдадат на чувствата си.