Полото: Винаги на мода щом застудее


Полото е най-универсалната дреха за есента и зимата и щом застудее то неизменно се връща на мода. Подходящо е както за по-спортна, така и за по-универсална визия.

Поло яките винаги са били барометър за стил, освен че разбира се топлят. И са еднакво предочитани както от жените, така и от мъжете. Лесни за съчетаване, комфортни и елегентни - ето защо винаги трябва да имаме някоко блузи с поло в гардероба.

Полото, което датира още от 19-ти век и е било любимо на философите, артистите и академиците с радикални възгледи.

Днес се налага като вечна тенденция от знаменитости като Кейт Мос, Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм. Поло обожава да носи и руския президент Владимир Путин.

Модата на полотата се появява през 70-те години на миналия век, когато звезди като Даян Кийтън, Оливия Нютън-Джон и Сила Блек бяха забелязвани редовно с подобна дреха във всички цветове на дъгата.

"Противно на вярването, че полото е старомодно в действителност то е много модерно. Черното е идеално за вталяване и придаване на изтънченост, бялото е идеално за освежаване на лицето, а телесното и сивото изглежда чудесно вечерта. Вдъхновете се от звезди като Ел Макферсън и Даян Кийтън, които показват, че полото е основен елемент в гардероба им", съветва Линда Куин от сайта JD Williams.