Най-добре облечените звезди на кинофестивала в Лондон


Лондонският кинофестивал приключи с прожекция на лентата "Стан и Оли", главни герои в който са Лаурел и Харди - най-успешният комедиен дует на всички времена.

За най-добър филм на 62-рия филмов фестивал беше обявен "Джой" („Joy“, 2018), заснет от австрийската режисьорка с ирански корени Судабех Мортезаи

Лондонският кинофестивал, който стартира тази година на 10 октомври, е най-големият филмов фестивал в Обединеното кралство и се провежда под егидата на British Film Institute. За първи път той се провежда през 1956 година.

Носителката на Оскар Никол Кидман за пореден път показа защо критиците я определят като модна икона. Актрисата беше неотразима в костюм на „Армани“ с ярко розова блуза.
 
Свободно падащата руса коса, оформена с леки вълнисти къдрици, придаваше на Никол Кидман вид на кукла Барби в реален размер.

Червеният килим на премиерата на "Suspiria" буквално заблестя с появата на звездата на лентата Дакота Джонсън. Актрисата прикова вниманието с уникална сребриста рокля на „Гучи“, небрежна прическа и дискретен грим.
 
Премиерата на трилъра "Suspiria" се състоя в рамките на филмовия фестивал в Лондон. В мрачната лента на режисьора Лука Гуаданино участват Дакота ДжонсънТилда СуинтънКлоуи Грейс МорецМия Гот.