Меган и Хари мислят за второ бебе


Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, мислят за второ дете. Това твърдят хора, близки до бившите членове на британското кралско семейство.

„Те определено искат още едно дете“, цитира изданието думите на техен анонимен приближен. "Меган каза, че ще има две деца."

Източник на списание People твърди, че двойката е споменала желанието си да има три деца след раждането на първото си дете през май 2019 година.

„Мисля, че Меган скоро отново ще има бебе“, призна бившият иконом на принцеса Даяна, Пол Бъръл.

Очевидно херцогинята на Съсекс не е променила решението си да има второ дете след преместването си в САЩ. Според една от приятелките й, през април Меган шеговито отбелязала, че освен кучета, едногодишният й син има нужда от още един малък приятел.

На 6 май 2019 г. принц Хари и съпругата му Меган Маркъл станаха родители на момченце. Бебето беше кръстено Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Той зае седмо място за онаследяване на британския трон след дядо си - принц Чарлз, чичо - принц Уилям, децата му - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, и баща му - принц Хари.

На 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да бъдат действащи членове на британското кралско семейство. За да получат правото да се преместят в САЩ, да работят и да правят бизнес, те трябваше да откажат титлата „Ваше кралско височество”, държавното финансиране и търговската марка Sussex Royal. В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на принц Чарлз, който ще заплати разходите на сина и снаха си от лични средства.