Кортни Кардашиян: Уморих се от шоуто, то създава токсична среда


Риалити шоуто на сестрите Кардашиян вече не понася на най-голямата от тях – Кортни. В интервю за Vogue Arabia тя признава, че тв предаването е навлязло твърде навътре в личния й живот и я е обграждало с „токсична среда“. 

Кортни Кардашиян обяви през март, че прекратява участието си в „Keeping up with the Kardashians”, като обаче не уточни дали това решение е перманентно или само временно си взима почивка от снимките. До това се стигна след серия скандали с по-малките й сестри Ким и Клоуи, които от месеци я обвиняват, че постоянно избягва да снима риалитито и се налага те да я покриват. В предаването, което се радва на небивал зрителски интерес се проследява живота на известното семейство, което води луксозен живот в най-баровските квартали на Ел Ей.

„Чувствам се свободна и е толкова хубаво. Снимах се в нашето риалити нон стоп през последните 14 години. Вече не смятам, че трябва да правя публично достояние такава голяма част от времето ми. Личното пространство започна да става много ценно за мен и разбрах, че не мога повече да балансирам между личния ми живот и риалитито. Хората схванаха погрешно оттеглянето ми като нежелеание да работя повече, което не е вярно. Просто искам да следвам щастието си и да влагам енергията си в нещата, които ме правят щастлива“, споделя Кортни пред арабската версия на сп. Vogue.

В последния сезон на предаването Кортни и Ким Кардашиян дори се сбиха, тъй като по-голямата сестра за пореден път стана мишена на нападките, че след като е решила да снима риалити, тогава не бива да крие неща от живота си.

 

Самата Kортни неведнъж е признавала, че смята провала в отношенията си с бащата на трите й деца именно на това, че нон стоп скандалите им са показвани по телевизията. Кардашиян имаше дълга връзка със Скот Дисик, която от самото й начало бе следена от камерите на шоуто. Към днешна дата той продължава да е част от него, а с бившата си поделят попечителството над децата и поддържат приятелски отношения.