Известни актьори призоваха нюйоркчани да останат в домовете си


Губернаторът на Ню Йорк помоли известни актьори да запишат видеообращения, в които призовават нюйоркчани да не напускат домовете си без необходимост, за да не се заразяват един друг с коронавирус.

Записите се появиха в Интернет.

"Всички ние трябва да останем вкъщи, трябва да спрем разпространението на този вирус. И само заедно можем да се справим с това. Трябва да защитим не само себе си, но и другите - всички възрастни хора. Моля", призова актьорът Роберт Де Ниро, роден в Манхатън.

"Наблюдавам ви", добави той.

Колегата му Дани Де Вито, който вече е на 75 години и който също е изложен на риск, записа обръщенние към младите хора. Много млади хора се отнесоха несериозно към ситуацията с коронавируса, вярвайки, че това е безопасно за младите хора.

"Здравейте всички, това съм аз, Дани Де Вито. И ви моля от цялото си сърце: всички в щата Ню Йорк останете у дома. В момента имаме този вирус, тази пандемия. И ви моля от цялото си сърце: всички в щата Ню Йорк останете у дома. В момента имаме този вирус, тази пандемия. И младите хора, ако се заразят, могат да заразят възрастните хора. И знаете, че това, което следва е смърт, и мен ме няма ", каза той.

Бен Стилър призовава хората да се възползват от ситуацията и да се отдадат на занимания, за които досега не са намирали време. Актьорът дава пример със себе си, като споделя на шега, че ще започне да изучава дърворезба, тъй като винаги му се е искало да го направи.

" allowfullscreen >