Ето за какво да внимават тези зодии през ноември


На финалната права на 2019 година не всички ще могат да превключат на предпразнична вълна и да се отдадат на лежерни мисли и действия. За представителите на тези три зодии звездите вещаят серии от проблеми през ноември. Ето представителите на кои зодии трябва за бъдат особено на щрек и за какво:

Овен

Представителите на зодия Овен ще срещнат доста неприятности още в началото на месеца. Важно е да успеете да контролирате емоциите си, за да не си създавате излишни конфликти на работното място или в семейството. Те ще доведат до тежки и дълги последствия. През първите половина на месеца е добре по-често да оставате сами и да се фокусирайте върху себе си.

Близнаци

Пазете се от енергийни вампири. През ноември те ще бъдат често около вас и това може да доведе дори до евентуални здравословни проблеми. Вие сте хората, които най-много ще пострадат от ретроградния Меркурий. Така че месецът няма да ви е от най-лесните. През този месец е най-добре за вас да не показвате слабостите си пред другите и да избягвате излишни спорове. Сега е моментът да покажете в каква степен умеете да владеете емоциите си. От това само ще спечелите.

Скорпион

Хороскоп

Обтегнати ще бъдат отношенията ви с колеги и приятели. Ще имате усещането, че постоянно искат да ви унижат или наранят. Често ще наранявате волно или неволно хората около вас. В средата на месеца, и най-вече в дните  16-18 ноември, ще се чувствате отпаднали и депресирани. Трябва да си възвърнете енергията, за да се съвземете през втората половина на месеца.