Дженифър Анистън обожава да мие чинии


Звездата от „Приятели” признава, че през последните няколко години е имало моменти, в които е обмисляла да се откаже от актьорството завинаги.

Тя сподели: „През последните две години мисълта за пенсиониране неведнъж ми е минавала през ума. Всеки следващ различен неочакван проект, който ще изсмуква живота от мен. „Не знам дали това ме интересува, [спомням си, че си го мислех]“.

В случай, че 51-годишната актриса напусне работата си на пълен работен ден като актриса, тя определено би се заела с интериорен дизайн.

На въпрос с какво ще замести актьорството тя добави: „Интериорен дизайн, вероятно. Обичам го. Това е моето „щастливо място”. Това наистина ме прави щастлива”.

В интервю пред „Контактмюзик” Дженифър разкри, че „любимото й нещо на света“ е миенето на чинии.

Тя каза: „Може би страдам от някакво обсесивно разстройство. Не само че чистя постоянно, но миенето на чинии вече е новото ми хоби - защото не само си миете чиниите, но си миете постоянно и ръцете ... [И] това ви организира. Бях луда по миенето на чинии поне седмица и после си дадох сметка, че трябва да спра, иначе ще свърша подредена в някой шкаф”.