AliExpress пуска радар за модни тенденции


Aliexpress Русия пусна нов формат Trend Radar - всеки месец марката ще избира едно значимо събитие за месеца и ще говори за него във формата на фотосесия.

С този проект компанията иска да демонстрира своята широка гама и ясно да покаже как обсъжданите тенденции могат да бъдат приложени. Компанията не планира да се фокусира само върху темата за модата: радарът за тенденции на AliExpress ще включва онези събития и явления, които могат да се отразят в ежедневието на хората. Всеки месец AliExpress ще прави фотосесии и ще разказва повече за тенденцията в своето списание.

AliExpress пуска радар за модни тенденции

Екипът на марката избра стила кибербарок като първата тенденция през март

Екипът на марката избра стила кибербарок като първата тенденция през март, която стана известна след партито на блогърката Настя Ивлеева. AliExpress преосмисли стила и извади аксесоарите, които могат да бъдат намерени на платформата. „Да приемем, че сте виждали в социалните мрежи снимки от партито на блогърката Настя Ивлеева - и там голям брой звезди са облечени, меко казано, необичайно. Корони, корсети, винил, маски с мъниста по лицата им. изненадан - този стил се нарича кибербарок. Кибер означава, че в образа има неща, които приличат на костюмите на героите на научно-фантастичните филми. Барок - тук вие сами разбирате, злато и много декоративни елементи ", - казват в Aliexpress.

В бъдеще екипът на марката планира да покани реалните си купувачи и фенове на снимките.

Снимка: AliExpress, източник: fashionunited.ru