3 зодии - най-добри бащи


Качествата, които търси една жена в мъжа на живота си, са цял списък. Но сред тях има едно много специално – вижда ли тя в него бащата-мечта за своите бъдещи деца. Ето представителите на кои зодии се славят като най-добри бащи!

Овен

Мъжът Овен дава всичко от себе си, за да постигне целите си, а когато те са общи – ще се раздаде на 200%. Но по отношение на децата си той ще прояви неподозирани черти – търпение, грижовност, мислене с два хода напред. Ще концентрира енергията си върху това атмосферата у дома да бъде спокойна. Той е от бащите, които трайно искат да участват не само във възпитанието на децата, но би поел и част от домакинската работа.

Везни

Това са едни от най-романтичните мъже сред зодиакалните знаци. Те знаят как да пазят топло семейното огнище, а под семейство Везните разбират дом пълен с деца. А на тях ще им даде пълна свобода да бъдат себе си, но това не означава липса на контрол. Напротив – ще наблюдават децата си, ще се тревожат за тях. Бащите Везни ще бъдат добри приятели със своите деца.

Рак

Това са мъжете-пример за бащинство. Те ще се посветят изцяло на детето, когато то влезе в живота им. Те ще създадат специална връзка помежду си – ще се научи как да го изслушва, да го напътства, ще бъдат истински приятели. Мъжете Раци са грижовни, емоционални, привързани към семейството – доставя им удоволствие да се включват във всяко домашно задължение заедно с жената до себе си. Това ги кара да се чувстват пълноценни.