Зодиите и морето


Овен

Един Овен ще си изкарва най-хубаво на планина или на някое екзотично място, на което хората рядко ходят. Те обичат да се движат далеч от тълпата.

Телец

Телците са родени ценители и за тях виненият туризъм е перфектна опция за приятно прекарване на лятната ваканция.

Близнаци

Независимо, че те обожават да пътуват, Близнаците не могат да изтърпят застояването на едно място, затова за тях пътешествията винаги трябва да са с повече от една спирка.

Рак

Дали ще е на планина, или на море; у нас или в чужбина, Ракът единствено иска да е на луксозно място с всички удобства, където ще може да разпусне истински.

Лъв

Морето определено е мястото за един Лъв. Там винаги има парти, на което да отиде, и нови хора, с които да се запознае.

Дева

Дестинацията не е толкова важна за една Дева, колкото емоциите, които ще донесе почивката. Те искат да отидат на място с любими хора, където ще може да се насладят на времето си с тях. Ако имат възможност и да научат нещо, почивката ще е перфектна за тях.

Везни

Две неща са най-важни за Везните – мястото да е шумно и пълно с хора и същевременно да е красиво и може би романтично. Затова и най-често те се спират на дестинации около морето.

Скорпион

Те обичат да предизвикват себе си, затова местата, на които могат да бъдат активни и да пробват нови неща са перфектни за тях, стига да им предлагат нужната доза адреналин и забавление.

Стрелец

Приключенците на зодиака имат нужда да са в планината, където емоциите винаги са силни.

Козирог

При Козирозите рядко има непланирани пътувания, те искат всяка секунда да е обмислена предварително, така че максимално да се възползват от почивката. Най-често посещават места с много забележителности и дълга история.

Водолей

За тях най-важно е пътешествието да ги зареди с енергия и с мотивация затова и често предпочитат планината, където гледките им носят вдъхновение.

Риби

Те са много силно обвързани с душевното си Аз и търсят пътувания, на които могат да се отдадат на по-специални преживявания, които им помагат да опознаят себе си по-добре.

Източник: missbloom.bg