Жените на Леонардо ди Каприо


Защо суперзвездата Леонардо ди Каприо постоянно се разделя с приятелките си и няма късмет в любовта?

Медии от цял свят години наред разсъждават по темата. Интересен факт обаче е, че носителят на "Оскар" рядко излиза с момичета на възраст над 25 години.

В момента звездата на "Титаник" се среща с Камила Мороне и изглежда, че нещата около тях вървят добре, но според OK Magazine е добре да се проследи дали двамата ще останат заедно, когато красавицата премине тази възраст.

Досега всички момичета на ди Каприо са били по-млади.

И докато годините на актьора растат и вече са 44, възрастта на неговите партньорки не надвишава 25.

Дали зад решението да не създава семейство и деца не се крият творчески амбиции или фактът, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е едва на годинка?

Едно е 10% ясно обаче - актьорът има точно определен вкус за жените - дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лавли...

Освен това някои медии спекулират, че единствената му голяма и истинска любов е неговата колежка от „Титаник“ и близка приятелка Кейт Уинслет. Двамата никога не са коментиралитези слухове.

Кейт Уинслет

Дали Леонардо ще остане с красивата аржентинка Камила Мороне за дълго време, само времето ще покаже. В момента тя е на само на 21 години.