Спират шоуто на Кардашиан


Американското телевизионно риалити шоу "Животът на Кардашиян", направило световноизвестни Ким Кардашиян и семейството ѝ, слиза от екран догодина след 14-годишно излъчване.

Това съобщават световните агенции.

Шоуто, което направи прочути Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Клои Кардашиян и Кортни Кардашиян, и даде старт на кариерите им в модата и бизнеса с разкрасителни продукти, ще излъчи последния си сезон през 2021 г., съобщават от семейството и телевизия И!

"С натежало сърце се сбогуваме с "Животът на Кардашиян" след 14 години, 20 сезона, стотици епизоди и няколко спин-оф шоута. Като семейство решихме да сложим край на това много специално пътуване", сподели Ким Кардашиян със своите 188 милиона последователи в Инстаграм.

Семейството не посочва причина за решението си. От телевизия И! отбелязват, че уважават желанието на фамилията да води живот без нейните камери.

Риалити шоуто "Животът на Кардашиян", чието излъчване стартира през октомври 2007 г., отбеляза спад в гледаемостта през последните години - от 4 милиона зрители в разцвета си до под 1 милион.

Телевизионният риалити формат документира личния и професионалния живот на известното семейство от Калифорния, включително брака на Ким Кардашиян с рапъра Кание Уест, въоръжения грабеж, на който звездата стана жертва в Париж, раздялата на Клои Кардашиян с баскетболиста Ламар Одом, трансформацията на патриарха на семейството Брус Дженър в Кейтлин Дженър.

Шоуто помогна на Ким Кардашиян и нейната полусестра Кайли Дженър да се впуснат в бизнеса с разкрасителни продукти, а на другата ѝ полусестра - Кендъл Дженър, да гради успешна кариера на модните подиуми.

"Шоуто ни направи това, което сме. Вечно ще сме задължени на всички, които изиграха роля в изграждането на кариерите ни и промениха живота ни", допълва Ким Кардашиян.