Нов супер лайнер предлага луксозно пътуване по море


Новият круизен кораб “Spectrum of the Seas” на компанията “Royal Caribbean” направи дебюта си тази седмица на пищна церемония в Шанхай. Очаква се той да бъде изключителен хит сред туристите, особено за семействата.

Първият кораб на компанията от клас Ultra Quantum предлага изключително разнообразие от забавления, сред които симулатор на скачане с парашут, скално катерене, басейн, ресторанти, подходящи за деца, видео игри и новата атракция Скайпад, в която се смесват скачането с батут и виртуалната реалност.

Разбира се, на кораба няма да е забавно и приятно само за децата. И родителите има много какво да правят в басейна, киното, казиното и безбройните места за хранене.

Тежащият общо 168 000 тона “Spectrum of the Seas“ ще може да превозва над 5000 души.

Търсачите на силни усещания могат да упражняват скално катерене, да ползват басейна с изкуствени вълни, в който може да се кара сърф, или симулатора за скачане с парашут.

На кораба има цели 33 места за хранене в зависимост от това в какво настроение сте – за следобеден чай, автентична кухня от провинция Съчуан, японски тепаняки ястия или за ароматно кафе близо до детския басейн.

Основното пристанище на “Spectrum of the Seas“ ще бъде Шанхай. Той ще предлага круизни пътешествия предимно в Азия.