Леглото, което струва повече от нова кола


Да има човек нов автомобил е нещо прекрасно. Но, колкото и да е хубава и скъпа една кола, едва ли ще е комфортно да се спи в нея. Вероятно изхождайки от тази логика, британска компания пусна на пазара легло, което струва дори повече от нов луксозен автомобил.

Спалнята се продава срещу зашеметяващите 30 хиляди долара, а с допълнителните екстри може да скочи и до 40 хиляди. Големият въпрос е какво получавате за всички тези пари?

Основната екстра не леглото е, че може да се върти на 360 градуса. 100% ръчна изработка, според производителите то ще ви гарантира най-добрия сън в живота ви. Матракът е пълен с козина от монголски як, а елементите са облицовани с мека кожа и кадифе.

Завъртането на леглото става със специална апликация, която се инсталира на телефона. То разполага и с вградено осветление за четене, което е така разработено, че да не дразни зрението. Луксозният креват има и вградени USB портове, в които може да зареждате мобилните си устройства.

"Работихме по създаването на това легло с екип от топ дизайнери, лекари и майстори, за да направим перфектния продукт, който да е стилен и същевременно ергономичен. Въртенето на кревата става много плавно, меко и безшумно, така че изобщо не се усеща", споделят от компанията производител.

А, вие бихте ли дали толкова пари за едно легло?