Кои са най-големите прелюбодейци в Зодиака и защо изневеряват?


Изневерите са нещо, което в днешни дни се случва много по-често отколкото ни се иска. Но, след като те така или иначе са част от съвременния живот предлагаме ви бърз астрологичен поглед кои зодии са най-големите прелюбодейци и на какво се дължи това.

И ако си имате работа с някой от представителите на тези зодиакални знаци какви очаквания да имате от тях в интимен план.

Като цяло зодиите се делят на три основни групи: Кардинални - Овен, Рак, Везни и Козирог, фиксирани знаци - Телец, Лъв, Скорпион и Водолей и променливи знаци - Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Трябва да знаете, че фиксираните знаци са много по-склонни да останат верни на половинките си от останалите зодии, тъй като не са склонни към промени и разнообразие. Това разбира се не е гаранция, че всички те ще бъдат моногамни, но има много по-голям шанс да не ви разбият сърцето.

А, ето и кои са най-големите прелюбодейци в Зодиака

Овен – 21 март – 19 април

Овните са силно подвластни на Марс. Това е планетата на действието, сексуалността и агресията. Което директно ги изстрелва на горните места в класацията на прелюбодейците – овните изневеряват без да му мислят много. Техните импулси и желания са водещи в живота им.

Представителите на този зодиакален знак имат много нисък праг на насищане и романтичните им партньори, които доскоро са намирали за силно вълнуващи много бързо им омръзват. И директно се отправят към следващото предизвикателство. Проблемът е, че не са особено изобретателни в прикриването на следите си и тъй като са нетърпеливи да получат желаното често правят грешки. Сами трудно биха си признали изневяра, но ако ги притиснете леко, ще получите истината.

Близнаци – 21 май – 20 юни

Представителите на този знак са категорично най-големите прелюбодейци в зодиака. Никога не забравяйте, че те символизират двойнствеността на близнаците, така че в тях живеят най-малко две различни личности. Близнаците се нуждаят от разнообразие, свобода и гъвкавост в живота за да бъдат щастливи. Наричат ги „социалните пеперудки“ на зодиака, защото непрекъснато се стремят към общуване и флиртове. Това е така, защото имат вътрешна потребност да комуникират и да се социализират.

Близнаците обичат да имат от всичко двойно и това не се ограничава само с материални неща. Имат силна нужда да задоволяват както емоционалните си, така и физическите си желания. В личен план това означава, че често представителите на тази зодия поддържат паралелни връзки. По-интересното е, че Близнаците откровено не считат това за изневяра, защото при тях понятията лоялност и отдаденост са доста разтегливи. Никога не изневеряват съзнателно, а нещата се получават случайно, задоволявайки необходимостта им да бъдат обожавани и издигани на пиедестал. Близнаците са изключително интелигентни и комбинативни и с лекота успяват да прикрият прелюбодеянията си. Ако ги хванете те няма да ви спестят истината, но ще бъдете истински наивници, ако повярвате, че няма да го направят отново.

Везни – 23 септември – 22 октомври

Представителите на тази зодия също са изключително социални, освен това са много любящи и миролюбиви. Везните са много балансирани и за тях е от изключителна важност да имат стабилна и добра връзка. Ако изневерят, това е знак, че имат нужда да допълнят нещо, което им липсва в любовта и което не получават от партньора си. След което започват да изпитват силно чувство за вина, затова биха направили всичко, за да не бъде разкрито прелюбодеянието им. И това е основната им разлика с Близнаците, които нямат угризения на съвестта.

Освен това не могат да действат бързо като тях и не са особено внимателни, което ги поставя пред голям риск да бъдат видени от някой познат например. Но, за сметка на това ще отричат до последно любовната си афера. Когато все пак им представите солидни доказателства, притиснати в ъгъла те ще ви признаят, че са изневерили и ще бъдат искрени, че не са го направили нарочно. Затова ако имате отношения с някоя Везна винаги се уверявайте, че във връзката ви им давате всичко, от което се нуждаят. Това е единствения начин да не ви изневеряват.

Скорпион – 23 октомври – 21 ноември

Представителите на този знак са изключително склонни към прикритост и тайнственост, което е част от тяхната натура. Затова вероятността да хванете лесно Скорпион в изневяра е почти нищожна. Те много често се чувстват неразбрани и лесно се откъсват от усещането за пълноценна връзка, тъй като характерите им в повечето пъти са странни. И именно това ги подтиква към прелюбодеяния – очакването, че ще намерят някой, който ще ги разбира по-добре.

При Скорпионите има и още една главна причина, заради която изневеряват – усещането, че имат друга връзка, която да пазят в тайна. Тяхното желание за тайнственост просто е безгранично и всичко скрито им носи удоволетворение – тази зодия е управлявана от Плутон – планетата на мистичното и тайнственото. Това означава, че те биха предприели всички възможни мерки, за да не бъдат разкрити, само и само да живота им да бъде обгърнат от тайнственост.

Риби – 19 февруари – 20 март

Те също са зодиакален знак на двойнствеността –  символизират се в зодиака от две риби, които плуват в различни посоки. Заинтригувани са от полярните неща, затова са привлечени като от магнит от връзките, които са пълна противоположност на това, което имат. Рибите обичат да си слагат розови очила, а с тях живота винаги изглежда по-красив. Тези въжделения се тълкуват като опит за бягство от реалността, особено когато нещата загрубеят.

Представителите на тази зодия също са много добри в пазенето на тайна, а що се отнася до личния им живот, Рибите просто не смятат, че той влиза в работата на някой друг, освен на самите тях. Въпреки, че те се наслаждават на любовните си афери, изневерите им костват известно количество съвест. Но, не се замислят особено, когато нещо им липсва и затова ако не са щастливи във връзката си много лесно се подхлъзват към афери.

Ако имате връзка с някой човек, попадащ в гореспоменатите зодии то не подхождайте със съмнение, защото изневярата изобщо не е задължителна. Все пак нещата опират преди всичко до самия човек. Никой не е застрахован срещу неуспехите в любовта...