Изберете талисман за детето според цвета на очите му


Казват, че цветът на очите до голяма степен определя нашия характер. По него може да се познае дали човекът е трудолюбив, спокоен или нервен, общителен или затворен, добър или лош. Така родителите могат до голяма степен да определят характера на детето си по цвета на неговите очи. 

А след това и да изберат подходящ талисман, който да го пази от лоши сили и да му помага. 

Сини очи

Детето може да се превърне в раним и нервен възрастен. Но пък с голям творчески потенциал. Това означава, че идеален талисман за него може да са сребърни накити. Първостепенна задача е да се осигури защита на такива хора, а среброто е идеално, защото ще ги предпази от всякакви проблеми. Този метал отлично се съчетава с камък авантюрин. Той подпомага учението и развитието на творческите умения. 

Зелени и сиви очи

Хората със зелени и сиви очи са мъдри и внимателни, имат висока степен на защита от интелектуална и емоционална умора, но бързо се изморяват физически. Децата с такива очи най-често се спират на накити от платина или цирконий. Тези метали нормализират състоянието на организма и повишават настроението. 

Кафяви и черни очи

Златото е най-добрият талисман за тези хора, защото устойчивостта на техния характер е много голяма. На тези деца им е необходима мотивация за даействие, а златото ще им помогне да засилят интуицията си и да създаде тласък за творческа енергия. 

 

Различни очи

Има и такива хора - двете очи са с различни цветове. В този случай трябва да се съобразят с водещия цвят и спрямо него да изберат талисман.