Бившият на Деми Ловато е край болничното й легло всеки ден


Откакто близо преди седмица Деми Ловато бе открита в безсъзнание след свръхдоза наркотици, бившият й пиятел Уилмър Валдерама е неотлъчно до болничното й легло.

Папараците, които денонощно са обсадили холивудската болница "Сидърс Синай" виждат всеки ден тъмнокосия мъж да влиза в лечебното заведение, където прекарвал почти целия си ден. Двамата с Деми имаха 6-годишна връзка,на която сложиха край през 2016-та, но останаха близки приятели. Певицата неведнъж е споделяла, че той е голямата й любов, мъжът-скала в нейния живот и тя винаги ще го обича. Разлъката обаче била предизвикана от факта, че Ловато е била едва на 18 когато се влюбва в Уилмър и чувствала, че не е изживяла младостта си пълноценно.

От друга страна тя не скрива, че след раздялата й с актьора бързо се връща към проблемите си с храненето, защото сърцето й било самотно и "гладувало". Явно обаче Валдерама е успявал да контролира и другите демони на певицата, които отново са я тласнали към пропастта.

След като разбрал, че Деми е била на косъм от смъртта, бившето й гадже сериозно се е стреснал за нея и не бил на себе си от страх, разказват негови приятели. Затова и сега Уилмър Валдерама бил неотлъчно до певицата.

Междувременно се заговори, че Ловато била предозирала с наркотиците не случайно и по-скоро е направила опит да сложи край на живота си. Засега обаче това са само слухове, идващи от неназовани медицински източници.

Каквато и да е истината, нека любовта спаси Деми!