Защо Били Айлиш носи широки и провиснали дрехи


Тя се облича само в Chanel, Gucci, Louis Vuitton и Burberry. Всички големи модни къщи се надпреварват да шият поръчковите й тоалети, просто защото тя е голямата музикална сензация, която спечели четирите най-престижни награди „Грами” тази година. Освен това пее заглавната песен към новия Джеймс Бонд.

Мнозина обаче повдигат въпросително вежди щом Били Айлиш се появи на червения килим. Там, където холивудските красавици и музикалните звезди разхождат най-елегантните и ефирни рокли като от нищото изниква алтернативната 18-годишна тийнейджърка. При това облечена от глава до пети в Gucci или Chanel.

Само че, марките, които принципно диктуват модата, този път се съобразяват с Били и нейния стил. А, той е - широки панталони, безформени ризи и дълги сака, в комбинация с вампирски дълги нокти.

Но, защото се облича така това иначе красиво младо момиче, питат се всички? При това без да има някакви видими недостатъци, които да трябва да крие...

Истината обаче е, че Били наистина крие тялото си. Защото не иска на него да се гледа като на сексуален обект, нито пък хората да коментират дали е слаба или дебела.

"Никой не може да каже каква съм, защото никой не е виждал какво има под дрехите ми!"

]

Така във времена, в които хората слушат основно с очите си, Били успява да спечели милионите си фенове само и единствено със своя глас и талант. И да ни напомни, че всъщност важна е не опаковката, а какво ще открием под нея.

 

"Никой не може да ме съди, че съм едра или слаба. Не може да каже - тя има плосък задник или пък дебел задник. Никой не може да коментира тези неща, просто защото аз няма да ги покажа никога", споделя младата певица в рекламна кампания на Calvin Klein.