Умни решения за дома: Разделители и паравани за стаи


Вероятно си мислите, че понеже помещенията в дома ви са малки, последното нещо, от което се нуждаете са разделители за стаи. Това обаче е голяма грешка. Те се оказват изключително подходящи да отделите на сектори дома си, дори да имате само едно помещение. Без да ви се налага да строите стени и прочие. Освен това, ще ви излязат много по-евтино.

А, поставянето им е супер лесно, повече време ще ви отнеме да решите чисто интериорно как да поставите разделителите. Освен това те са чудесен декоративен елемент, който ще направи дома ви много по уютен, удобен и изглеждащ подредено.

Ако искате да оставите въздух в стаята, тогава изберете разделител, който е под формата на решетки или фигури. Така ще избегнете всякакво усещане за клаустрофобия. 

Може да използвате също така въжени разделители, по които да пуснете увивни растения. Така дома ви ще стане малка джунгла, пълна със зеленина и естествени материи.

 

Разбира се винаги може да заложите и на стилен параван. Те носят мистика и са много стилно интериорно допълнение. Например параван в ярък цвят може да бъде чудесен акцент във всяка стая.