Рики Мартин отвори врати на забележителния си дом


Въпреки световния успех, на който се радва и който му отваря всички врати, певецът и актьор Рики Мартин намира щастието в домашния живот и семейния уют, който постига със своя съпруг и деветгодишните близнаци Матео и Валентино. Двойката възнамерява да живее първо в Лондон или Ню Йорк, но в крайна сметка изборът им пада на Лос Анджелис, след като изкарват тук ваканцията си.

След тридневно търсене на дом, те избират спокойна, модернистична резиденция с изненадващо архитектурно родословие.

Мартин решава да запази автентичният вид на имота, но и да го обзаведе така, че да може да се развива и надгражда с времето. "Целта не беше да купим завършен до последния детайл дом, а по- скоро основата, да бъде удобен за нас и децата“, казва съпругът на Рики Джоан Юзеф.

Двойката залага в голяма степен на класическия и съвременен дизайн, но и на мебели от 20-ти век, както и някои детайли със сантиментална за тях стойност.

В дома на Мартин и Юзеф намират място както богата и все по – нарастваща колекция картини на художника, така и личи страстта на Мартин по музиката чрез серия черно – бели фотографии на Джанис Джоплин, Дейвид Бауи, Джон Ленън, Луис Армстронг и Франк Синатра.

Бившата стая за йога сега е превърната в ателие за Джоан, а плановете са скоро тук да има и звукозаписно  студио.

Вижте още от този забележителен дом: