Най-атрактивните двойки зодии


Кои от представителите на зодиака заслужават титлата на най-атрактивните и очарователни?

Скорпион и Козирог

Скорпионът, независимо дали е мъж или жена, винаги има страстна природа. Някои го крият вътре в себе си, мнозинството обаче обичат да демонстрират своята сурова сексуалност. Козирозите от друга страна са винаги събрани, строги, сериозни. Заедно те изглеждат много секси и доста сдържани, но за всички е ясно, че това е само поза – щом останат насаме огънят се вдига до небето. Илюстрацията на тази двойка може да бъде главните герои г-н и г-жа Смит: тя, да речем, Скорпион, той – Козирог. Или обратното.

Риба и Телец

Рибата по природата е нежна, а Телецът надежден. Той обикновено изглежда много впечатляващ, сякаш защитават от света себе си и техния спокоен партньор (или партньорка). От представителите на знака Риби струи романтична и изискана лекота, така че заедно те – скала и бриз. И една жена може да бъде скала, и мъж да е бриз. Важното е, че заедно те изглеждат много хармонично.

Овен и Водолей

Овенът е енергична, импулсивна личност, която има силна воля. Те се държат собственически и са много, много секси. Водолеите се характеризират с въздушност и пълна липса на инстинкти за притежание на някого. Заедно те изглеждат невероятно: силен звяр и нежна сърна. В тази двойка има нещо примитивно, но в същото време изключително естествено.