Музикалният театър Ви кани "Отново на оперета"


Звездите на Музикалния театър канят своята публика днес, 21 ноември, събота, от 19:00 часа на концерта-спектакъл „Отново на оперета” със специалното участие на Балет „Арабеск”. Участват солистите и Балета на Музикалния театър.

Театърът посреща публиката при спазване на всички мерки за безопасност и дистанция.

Спектакълът поднася и леко иронична гледна точка към изискването да се спазва дистанция и между артистите на сцената, докато изпълняват своите любовни дуети или музикални и танцови ансамбли.

В концерта – спектакъл “Отново на оперета” ще прозвучат най-големите оперетни хитове на Калман, Лехар, Офенбах и Щраус, изпълнени от солистите и Балета на Музикалния театър. Солистите на Балет „Арабеск“ще изпълнят откъс от спектакъла „Свободно разположени мисли” на хореографа Аршак Галумян.

Звездите на Музикалния театър, които ще се качат на сцената са солистите Марияна Арсенова, Илона Иванова, Добрина Икономова, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Пеньо Пирозов, Денко Проданов и Богомил Спиров. В комичната роля на санитарен инспектор гледаме Георги-Маноел Димитров.

Артистите канят публиката в тези трудни времена на пандемия да усети виталността на оперетата - най-празничното измежду музикално–сценичните изкуства.