Модел за подражание: Кейт Ъптън - пищна и секси


Манекенката Кейт Ъптън казва за себе си , че се чувства като "пример за момичетата".

Ъптън, известна със своите женствени извивки, се чувства така защото е успяла да направи успешна кариера въпреки критиките към нейното тяло.

 

В началото на нейната кариера, кастинг-агентът на известната линия бельо "Виктория сикрет" София Нофиту заявила, че компанията "никога няма да използва Ъптън". "Тя е като момиче от трета страница, като футболна съпруга, със своята прекалено изрусена коса и този тип лице, което всеки с достатъчно пари може да си купи", обявяват тогава от марката.

Според моделът именно подобни критики са помогнали за кариерата й и са й спечелили толкова жени фенове. Тя признава, че първоначално е било много трудно да се наложи, но никога не е спирала да вярва, че ще успее в бранша.

Днес Кейт Ъптън е обявена за най-секси на планетата

Или поне така сочи класация на списание „Максим“, на което определено може да му се има вяра. Днес 26-годишни модел е на крилете на щастието, но не само защото има идеалната кариера. Преди месец тя обяви, че очаква първото си дете със своята голяма любов - съпругът й и известен бейзболист в САЩ Джъстин Върландър.