Лейди Гага се появи с рокля от веган кожа


Рокля от веган кожа? Вече има и такова чудо и то ни бе подносено не от кой да е, а от абсолютната модна икона Лейди Гага.

Певицата се появи с пищния тоалет на представянето на новата си козметична линия Haus Laboratories, която ще бъде пусната за продажба през есента в Amazon. Роклята й е дело на дизайнерската къща  Anouki’s, която работи само с екологични материи. 

Гага бе обута в типичните за нея платформи, които също са изработени от същата екологична кожа. Роклята й бе украсена с метални вериги и кристали. Звездата обясни, че е избрала да носи точно такива материи, които защитават екологията и за тях не се убиват излишно животни. Освен това дрескодът е препратка към козметичната линия, която също е веган.

"Последното нещо, от което се нуждае света е козметика, пълна с парабени, която се тества върху животни. Ние казваме, че красотата е естествена...тя идва от вътре и на нас ни трябва само малко, за да я подчертаем. Красотата я има тогава, когато обичаме себе си", категорична е певицата.