Коя е жената, която развежда най-богатия мъж в света?


Собственикът на Амазон има връзка със съпругата на влиятелен холивудски агент, съобщава "Ню Йорк поуст". 54-годишният Безос и 49-годишната Лорийн Санчес са двойка, твърди вестника, позовавайки се на анонимни източници.

Новината идва часове след като Джеф Безос и съпругата му обявиха, че се развеждат след 25 години брак.

Санчес е бивша телевизионна водеща и сертифициран пилот на хеликоптер. Тя е омъжена за Патрик Уайтсел - влиятелен агент, сред чиито клиенти са Мат Деймън, Крисчън Бейл, Кевин Костнър и Хю Джакман.

Санчес и Уайтсел, подобно на сем. Безос са били разделени, без фактически развод.

Основателят на Amazon Джеф Безос е класиран за най-богатия човек в света. Вчера заедно със съпругата Маккензи обявиха в Туитър, че се развеждат след дълга раздяла.

"Ние искаме да информираме хората за развитието на живота ни. Както нашето семейството и близките ни приятели знаят, след дълъг период на любoв и раздяла, ние решихме да се разведем и да продължим да споделяме живота си като приятели", се казва в съвместното съобщение на 54-годишният милиардер и 48-годишната Макензи Безос.

Двойката, която има четири деца, се среща, докато работи в хедж фонда DE Shaw преди Безос да основе Amazon. Маккензи е автор на две книги и става един от първите служители на компанията на съпруга си.

Предполага се, че връзката между Джеф Безос и Лорийн Санчес е започнала през есента.