Кои са най-добрите политици в зодиака?


С всичко, което се случва по света и у нас, изглежда в някаква степен са политически ангажирани. 

Но не всички са страстно обвързани с политическите или са съсредоточени върху това да направят всичко възможно, за да помогнат процесите, в които вярват.

В астрологията има някои зодиакални знака, чиято мисия е да се борят за справедливост за всички или имат желание да помогнат на хората, да спасят околната среда и да направят света по-добро място за бъдещите поколения. Не всички те имат алтруистични мотиви, но има много, които искат да променят нещата към по-добро.

Има толкова много важни проблеми, че повечето хора имат капацитет да се фокусират само един. Те могат да се борят срещу расизма и потискането на малцинствата, а също така работят за правата на различните или за проблемите на околната среда.

Ето кои са „борците“ в зодиака:

Овен

Овенът е страстен защитник на каузите, в които вярва, така че предприемането на действия за промяна е нещо, което му идва естествено. Той ще бъде на улицата, маршируващ, протестиращ и ще посещава всички обществени събития, свързани с промяната.

Овенът знае, че оповестяването на присъствието им чрез демонстративно поведение, скандиране и маршировка е фантастичен начин да се привлече вниманието към неговата кауза. Проблемът е, че понякога нещата могат да излязат извън контрол, а Овенът може да има проблеми с властите. Но той вярва, че ако се окаже в затвора, защото не може да се контролират, то си е струвало.

Везни

Везните може да не обичат конфронтация, но това не се отнася за момента, когато става въпрос за отстояване на справедливост. Те ще се борят силно и ще направят каузите си максимално лични и публични.


Везните ще заснемат видео, ще пишат публикации в социалните мрежи или дори ще напишат статия за национален вестник. Ако тяхното е мнение е непопулярно? Везните не се интересуват от подобни пречки –  те все още ще продължат да настояват за промяна.

Дева

Девите са в състояние да приложат своите добри организаторски умения, когато става дума за политика. Те ще работят за кампания – по възможност ще я проведат – за любимия си кандидат. Преди Девата да се ангажира с кандидата, те ще знаят буквално всичко за тях.

Девите са страхотни, когато става въпрос за работа в кампания, защото знаят, че ясно, конкретно съобщение работи най-добре. И ако пишат реч за своя кандидат, тя ще бъде фокусирана, запомняща се и сбита.

Близнаци

Близнаците не просто говорят за политика, те дават пари и отделят много време за големи каузи и кампании. Те „тормозят“ своите законодатели, те маршируват и участват в събития за набиране на средства.

Когато се опитват да убедят някого във валидността на тяхната кауза, те знаят кога да се откажат и да преминат към друга тема. Близнаците знаят, че въртенето в кръг не убеждава никого радикално да промени мнението си и че в един момент трябва да се надявате, че сте тръгнали напред, без да провалите връзката си.

Лъв

Лъвовете често са лидери, така че политиката е много важна за тях. Те често играят съществена роля в управлението и не се страхуват да изказват мнение или одобрение, ако това ще помогне за напредъка им.

Лъвът е добър в приобщаването на хора за тяхната кауза и често са основатели на политически групи. Не са срамежливи, така че нямат проблеми да излязат пред камера или да дадат интервю, за да помогнат на каузата им. След като Лъвът повярва в нещо, е трудно да го спреш.

Водолей

Водолеите са хуманисти и една от житейските им цели е да направят света по-добро място. Обикновено имат много и различни поводи, които ги карат да работят всеотдайно.

Гласуването за тях е изключително важно и те ще направят всичко възможно, за да получат вота на мнозинството. Водолеят ще знае наизуст законите за гласуване на държавата им, ще направи план и стратегия за спечелване на гласовете. Водолеите не само знаят, че гласуването е важно, но са абсолютно наясно с последствията от този вот.